„Az önmegismerés és a változtatás belső előfeltétele
önmagunk szeretetteljes elfogadása.“
Popper Péter - A belső utak könyve

Problémáid vannak gyermekeddel vagy saját magaddal? Nem találod a megoldást?


Úgy érzed, kibillentél az egyensúlyodból? Szeretnéd ismét megtalálni a harmóniát testi – lelki – szellemi szinten egyaránt?Konkolyos Kriszta kineziológus Győr bemutatkozasKineziológia segítségével meg„oldható”, fordulj hozzám bizalommal! Saját problémáim és a „véletlenek” sorozata vezettek a kineziológusi hivatáshoz, hogy magamon és most már másokon is tudjak segíteni.

Az első kineziológiai tanfolyamot 2005. novemberében végeztem el és minél jobban elmélyültem a tanításokban, annál jobban vonzott. Egyre több mindennel szembesültem, tudatosodtam és változtattam, aminek az lett a következménye, hogy a problémák „maguktól” megoldódtak. Úgy döntöttem, hogy elvégzem az ETI természetgyógyász iskoláját és a kineziológiai szakvizsgát. Persze itt nem ér véget a történet, mert azóta már több a kineziológiához kapcsolható tanítást is elsajátíthattam, mint pl. AFT I. és II-t (közismertebb nevén kopogtatás, részletesebben lásd a főmenüben), a Tao-t.

Az ezt kövekező években a Tarot – és az Angyalkártya misztikus üzeneteinek tanulmányozásával foglalkoztam, majd a tapelés és a kranioszakrális biodinamikai kezelés gyakolataiban merültem el és jelenleg is azon dolgozom, hogy elmélyítsem és szélesítsem tudásomat.


Személyes konzultációra várlak szeretettel!

„Csak legyél MA az aki vagy…. S holnap azzá leszel… akinek SZÜLETTÉL…”
Meleron